Spoedeisende hulp

Noodgeval overdag tijdens openingstijden
Tandartsenpraktijk Prinsen staat tijdens openingstijden altijd voor u klaar, ook indien u klachten krijgt aan uw gebit. Bij klachten kunt u direct contact opnemen met onze praktijk, telefoonnummer 0492-66 44 88. Wij helpen u indien mogelijk dezelfde dag.

Noodgeval tijdens avond/weekend
Het kan natuurlijk voorkomen dat u buiten onze openingstijden klachten krijgt aan uw gebit, indien de pijn te overzien is kunt u de volgende dag contact opnemen met onze praktijk, wij zullen u indien mogelijk dezelfde dag nog helpen. Indien de pijn niet te overzien is en de klacht niet kan wachten tot de volgende dag kunt u voor het maken van een spoed afspraak contact opnemen met het noodnummer:

Tandartsenpost Eindhoven :  

040-31 11 915

De dienstdoende tandarts zal u zo spoedig mogelijk verder helpen, wel dient u rekening te houden met een contante betaling aan deze tandarts. Tevens zal er een avond- of weekendtoeslag gerekend worden. Vergeet niet een factuur of bon te vragen zodat u de kosten in kunt dienen bij uw zorgverzekeraar, mits u een tandartsverzekering heeft afgesloten.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5614 CJ Eindhoven

Heb je mededelingen betreffende een afspraak dan kun je ons bereiken via de site of via email:

manager@tandartsenpraktijkprinsen.nl